Missie & visie

Missie
SHO legt de verbinding tussen diagnostiek, zorgverleners en consument. SHO wil zo inzicht, keuzevrijheid en eigen regie over de gezondheid geven.

Visie
Het is onze ambitie om één van de top tien spelers te worden in de Nederlandse markt van diagnostiek. Wij willen de eerste keus zijn voor zorgverleners en consumenten, een aantrekkelijke werkgever voor medewerkers en een strategische partner voor zorgverzekeraars.

Door slimme en innovatieve oplossingen willen wij diagnostiek voor iedereen op een laagdrempelige manier toegankelijk maken. SHO levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de beheersing van de zorgkosten. SHO richt zich steeds meer op het organiseren van diagnostiek in plaats van het produceren ervan en verschuift van incidentele diagnostiek naar een continu monitoringsproces van gezondheid.

Door strategische partnerships en een eigenwijze marktbenadering speelt SHO in op marktkansen en technologische ontwikkelingen. Het geven van eigen regie, inzicht in gezondheid en keuzevrijheid staan daarbij centraal.