?>

Algemene informatieSH
O staat voor onafhankelijke diagnostiek dichtbij. U kunt bij ons terecht voor diverse onderzoeken die inzicht geven in uw gezondheid.

Patienten entree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Onderzoeken en voorbereiding

SHO verzorgt niet alleen bloedafname maar ook verschillende onderzoeken zoals hartfilmpjes en fundusfoto’s. Informatie over alle onderzoeken en de daarbij behorende voorbereiding vindt u op deze pagina onder het kopje Onderzoeken.
Er is altijd een SHO locatie dicht bij u in de buurt en als het nodig is komen wij bij u thuis.

Afspraak maken
Voor bloedafname kunt u online een afspraak maken. Als u daarbij uw e-mailadres invult, ontvangt u een bevestiging via e-mail. Op een aantal locaties is kunt u ook terecht zonder afspraak. U ziet dat in de afsprakenagenda vermeld als 'Vrije inloop'. 

Alleen voor een glucosetolerantietest en wanneer een kind jonger dan 4 jaar geprikt moet worden, moet u de afspraak telefonisch maken via nummer 088-9997777.

Wanneer een afspraak maken online niet lukt, kunt u eveneens bellen met 088-9997777.

Voor alle overige onderzoeken moet u telefonisch een afspraak maken via nummer 088-9997777. Dat geldt ook voor het inleveren van apparatuur zoals bijvoorbeeld bloeddrukmeters.

Annuleer uw afspraak en bezoek geen vrije inloop spreekuur als u corona-achtige klachten heeft.

Een overzicht van al onze locaties kunt u hier bekijken.Om online een afspraak te maken, klik hier

Kosten van onderzoek
SHO declareert de kosten van onderzoeken die zijn aangevraagd door uw huisarts of verloskundige bij uw zorgverzekeraar. Deze kosten vallen onder het eigen risico van uw zorgverzekering.

Aanvragen die zijn gedaan door artsen uit ziekenhuizen kan SHO alleen uitvoeren als hierover afspraken gemaakt zijn tussen het ziekenhuis en SHO. Helaas zijn deze afspraken er op dit moment niet voor de ziekenhuizen CWZ (Nijmegen), Rijnstate (Arnhem), Slingeland (Doetinchem) en ZGT (Almelo, Hengelo). Wij kunnen u met onderzoeken van een van deze ziekenhuizen niet helpen.